súlyos vétségek

2020.10.10. 11:29

Felelnie kell a környei ittas gyorshajtónak

Az 53 éves férfit október 8-án kapták el a rendőrök. A sofőr nemcsak a sebességhatárt lépte túl, de a szonda is jelzett.

Kemma.hu

Ismét sokan döntöttek rosszul

Forrás: pixabay.com

Ahogy arról korábban beszámoltunk, október 8-án a tatabányai rendőrök sebességtúllépés miatt állítottak meg egy személygépkocsit Környén. Az 53 éves helyi lakost a szabályszegés miatt közigazgatási bírsággal sújtották.

A gyorshajtás mellett a szonda is pozitív eredményt mutatott, ráadásul az iratokból kiderült, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik, a Tatabányai Rendőrkapitányság, valamint a Tatabányai Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások megállapították azt is, hogy a sofőr az átíratási kötelezettséget elmulasztotta, az autó műszaki érvényessége lejárt, és a járműre nem kötöttek kötelező felelősségbiztosítást sem.

A rendőrök a férfit előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették. Ellene szabálysértési és büntetőeljárást is kezdeményeztek.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszát befejezte, az ügy során keletkezett iratokat átküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!