tragédia

2020.09.27. 12:09

Halálos baleset Tárkányban: motorost ütött el a 41 éves ittas férfi

A balesetet okozó sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott, azonban a rendőrök lakhelyén elfogták a 41 éves tárkányi férfit, akiről kiderült, hogy ittasan vezetett.

Kemma.hu

Halálos gyalogosgázolás Ászárnál: egy ittas tárkányi sofőr ütött el egy motorját toló férfit, majd elhajtott a helyszínről

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok alapján egy tárkányi lakos segédmotoros-kerékpárt tolva szeptember 26-án 19 óra 30 perc körüli időben Tárkányban, Alsóvasdinnye puszta előtti útszakaszon közlekedett, amikor egy arra haladó személygépkocsi őt elütötte.

A járművezető segítségnyújtás nélkül a helyszínről elhajtott. A kiérkező járőrök azonnal megkezdték az elsődleges intézkedéseket, ami alapján az okozó járművet azonosították. A Kisbéri Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli munkatársának, Kucin Barnabás rendőr főtörzszászlósnak a segítségével, aki éppen a helyszín közelében járt, azonosították a baleset feltételezett okozóját.

Az egyenruhások a 41 éves tárkányi férfit szeptember 26-án 21 óra 11 perckor a lakásán elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. Ellene segítségnyújtás elmulasztása és ittas járművezetés bűntett elkövetése miatt indul büntetőeljárás.

A ház előtt a balesetben érintett személygépkocsit a rendőrök megtalálták és lefoglalták. A megsérült férfi vasárnap reggel a kórházban életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában