nyomravezető

2020.09.29. 10:44

Egymilliós díjat tűztek ki az oroszlányi hajléktalangyilkosra

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője megemelte a nyomravezetői díjat egy 2019-ben történt emberölés kapcsán.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője megemelte a nyomravezetői díjat egy 2019-ben történt emberölés kapcsán.

Forrás: police.hu

Ahogy arról beszámoltunk, egy lakcím nélküli férfit gyilkoltak meg. Az információink szerint hajléktalan férfi holttestét Környe és Oroszlány között, Irtáspusztánál találták meg. A rendőrség tájékoztatása szerint 2019. március 28-a előtt történt végeztek vele.

Tavaly májusban félmilliós nyomravezetői díjat már kitűztek az ügyben, a rendőr-főkapitány ezt emelte most egymillió forintra. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a főkapitányság vezetője fenntartja, az legkésőbb 2034. március 28-án hatályát veszti.

Kérik, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél, vagy hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság központi, 06-34/517-777-es telefonszámát, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívót, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában