garázdaság

2020.06.05. 14:08

Vascsővel ütötte a banki alkalmazottat az ácsi férfi, bíróság előtt felelhet tettéért

Ácson egy férfi vascsővel bántalmazta azt a banki alkalmazottat, aki azért jelent meg az ingatlanjánál, hogy a lízingelt gépjárművet elszállíttassa.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a Komáromi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 61 éves férfi ellen. A nyomozás adatai alapján a gyanúsított május 29-én délután Ácson szóváltásba keveredett egy bank munkatársával, aki azért jelent meg az elkövető ingatlanjánál, hogy a lízingelt gépjárművet elszállíttassa.

M. J. a vita hevében a jármű emeléséhez használt emelő szárát kivette, és a vascsővel a sértettet több alkalommal megütötte. A kiérkező járőrök a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Az elkövetés eszközét a nyomozók lefoglalták. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és bíróság elé állítás javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában