Bűncselekmény

2020.06.06. 08:06

Már az ügyészségen van az Esztergomból autót lopó és rongáló férfi ügye

A 19 éves férfi február 10-én este, egy esztergomi utcában parkoló autót eltulajdonított, majd összetörve vissza vitte a tulajdonos háza elé.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a gyanúsított 19 éves férfi február 10-én 22 óra körüli időben Esztergomban, a Pozsonyi utcában leparkolt gépjárművet eltulajdonította, majd éjfél után összetörve vitte vissza a ház elé. A tulajdonos reggel, amikor észrevette az autón a rongálódást feljelentést tett a rendőrségen.

Az ellopott és összetört gépjármű (Fotó: Police.hu)

A nyomozók adatgyűjtést végeztek, melynek során a tettest azonosították, és február 21-én az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették. B. D. gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellene jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal az Esztergomi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!