hősök

2020.05.10. 12:59

Új autó segíti a tatabányai mentősök munkáját

A tatabányai mentőállomás a nyílt napját nem tudta megtartani, azonban örömmel adott hírt arról, hogy egy új mentőautóval gazdagodhattak.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Tatabánya Mentőállomás

Május tizedike a mentők napja. Jól megszokott, hogy a tatabányai mentőállomás ekkor tartja nyílt napját. Azonban a jelenlegi járványügyi helyzet nem ad lehetőséget arra a tatabányai mentősök számára, hogy megnyissák állomásuk kapuját a gyerekek és felnőttek előtt ezen a jeles napon. Az elmúlt évek nyílt napjainak emlékeit felidézve a mentőállomás közösségi oldalán osztott meg egy videót, amely jól mutatja, hogy a gyerekek mennyire élvezték a színes programokat.

Mindemellett a mentőállomás egy nagyszerű hírről is beszámolhatott a mentők napja alkalmából, ugyanis a tatabányai állomás egy új mentőautóval gazdagodott. Az új jármű egy B típusú VW Crafter személyében érkezett, amely a BLS mentőegység vonulásait fogják segíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!