emberölés

2020.04.20. 06:43

Halálra szúrta a férjét egy tokodi nő

A rendőrség tájékoztatása szerint emberöléssel gyanúsítják az 54 éves tokodi nőt, aki egy veszekedés után leszúrta a férjét.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint emberöléssel gyanúsítják az 54 éves tokodi nőt, aki egy veszekedés után leszúrta a férjét.

Forrás: police.hu

A gyanú szerint egy házaspár április 19-én délután tokodi otthonukban szóváltásba keveredett, melyet követően az 54 éves nő megszúrta férjét, aki a helyszínen életét vesztette. Az esetet a Rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 17 órakor az asszony hozzátartozója jelentette be.

A rendőrök a helyszínen elfogták az asszonyt. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a nő ellen, írja a police.hu.

A hét végén Tatabányán is emberéletet követelt egy veszekedés. Ott péntek este bántalmazott egy férfi olyan súlyosan egy másikat a nyílt utcán, hogy belehalt sérüléseibe. Az elkövetőt rövid időn belül elfogták, majd halált okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt indítottak ellene büntetőeljárást.

Címkék#emberölés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában