bűncselekmény

2020.02.28. 15:46

Más rendszámot szereltek fel autójukra, ezért felelniük kell

Egy 24 éves tardosi férfi más járműhöz tartozó rendszámot szerelt fel autójára, és a gépjármű ki is volt vonva a forgalomból. Egy 32 éves ácsi férfit is kihallgattak a rendőrök, mert egy Suzukira egy Fiathoz tartozó hatósági jelzést szerelt fel.

Kemma.hu

Más járműhöz tartozó rendszámot szerelt fel autójára egy tardosi és egy ácsi férfi, mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

Forrás: shutterstock

A police.hu tájékoztatása szerint a tatai járőrök Tarján és Tardos között állítottak meg egy sofőrt február 26-án délelőtt. A férfit ellenőrizték és a jármű iratait is elkérték, ekkor derült ki, hogy az autóra felszerelt rendszám egy másik autóhoz tartozik, valamint az is, hogy a gépkocsi kivonták a forgalomból.

A 24 éves járművezetőt előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ugyanezen bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás egy férfi ellen a Komáromi Rendőrkapitányságon. A gyanú szerint a 32 éves ácsi férfi januárban, a használatában lévő Suzuki típusú gépkocsira egy Fiat típusú autóhoz tartozó hatósági jelzést szerelt fel. A nyomozók a rendszámokat lefoglalták, a férfit pedig február 26-án gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!