garázdaság

2020.01.23. 11:57

Vádat emeltek az agresszor ellen, aki egy ácsi büfé előtt akart verekedni

Az agresszív férfi egy ácsi büfé előtt kezdeményezett szóváltást, majd megkergetett egy férfit, akit megütött és pólóját is letépte.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

A Komáromi Járási Ügyészség a garázdaság vétsége miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be a bírósághoz azzal a férfival szemben, aki annak ellenére kezdeményezett verekedést, hogy a sértett kifejezte, hogy ezt nem akarja.

Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével pénzbüntetésre ítélje a vádlottat. A vádirat szerint az agresszor 2018. szeptember 9-én 17 óra körüli időpontban egy ácsi büfé előtt az általa kezdeményezett szóváltást követően támadólag lépett fel egy férfival szemben. A támadó a büfé előtti területen lévő pad körül kergette a férfit, aki azt kiabálta neki, hogy nem akar verekedni, hagyja őt békén, majd amikor megállt, akkor a férfi neki akart támadni, mindkét kezét felfelé ökölbe tartva ment felé, meg akarta ütni, azonban az nem sikerült, mert két másik férfi közéjük állt.

Ezt követően tovább vitatkoztak egymással, majd az agresszor ismételten rátámadt a sértettre, mindkét kezét ökölbe szorítva, felfelé tartotta, ment felé, majd egy alkalommal, kis erővel, ököllel megütötte, az ütés a sértett szájának jobb felső szélét találta el. A vádlott belekapaszkodott sértett pólójába, letépte róla, huzakodtak egymással. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett, azonban emiatt magánindítvánnyal nem élt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában