tilalom

2020.01.29. 07:33

Tilosban parkolókat ellenőrzött a rendőrség

Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak az esztergomi rendőrök, amelynek során a megállási és várakozási tilalmak megszegését helyezték előtérbe.

Kemma.hu

Négyféleképp is fizethetnek a parkolásért a révkomáromiak

Fotó: Nagy Tamás

Folyamatosan szervez közlekedésrendészeti ellenőrzést az Esztergomi Rendőrkapitányság annak érdekében, hogy felhívják a közlekedők figyelmét a közlekedési szabályok betartására. Az ellenőrzések során kiemelt figyelmet fordítanak a passzív biztonsági eszközök használatára, az ittasság ellenőrzésére és a gyorshajtásra is.

A január 27-én tartott ellenőrzés fókuszában a megállási és várakozási tilalom állt, különös tekintettel a parkolók környékére, számol be a rendőrség. Az akció során 20 esetben észleltek az egyenruhások szabályszegést, amelyek elkövetőivel szemben helyszíni bírságot szabtak ki vagy figyelmeztették őket.

A közlekedők az Esztergomi Rendőrkapitányság területén folyamatosan számíthatnak hasonló ellenőrzésekre. A rendőrség kéri az állampolgárokat, hogy a balesetek megelőzése érdekében minden esetben a szabályokat betartva, kellő körültekintéssel közlekedjenek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában