szemtanúk

2020.01.16. 08:10

Hívja a zsarukat, ha egy fehér Skoda Felicia zavarta meg Tatabánya és Oroszlány között

A rendőrség felhívást tett közzé egy október végi eset kapcsán. A keresett sofőr különös ismertetőjele, hogy senkire és semmire sem volt tekintettel.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett miatt folytat büntetőeljárást az egyelőre ismeretlen tettes ellen, aki 2019. október 29-én 5 óra 30 perc körül, egy fehér Skoda Feliciával okozott bonyodalmakat. A sofőr Oroszlányban, a Rákóczi Ferenc út felől a Környei út irányába haladt, amikor meg akarták őt állítani az egyenruhások, ő azonban a rendőrségi gépjármű megkülönböztető jelzéseire sem állt meg, hanem nagy sebességgel tovább haladt a Csákvári út irányába.

A Skoda vezetője a haladása során több szabálysértést követett el. Folyamatosan az úttest közepén haladt, a közlekedési jelzőlámpa tilos jelzéseit, valamint az elsőbbségre vonatkozó jelzőtáblákat is figyelmen kívül hagyta, ezáltal veszélyeztetve a többi közlekedőt. A jármű vezetője Tatabánya kertvárosig vezette a gépkocsiját Környén keresztül.

A rendőrség kéri azon személyeket, hogy akik látták a fehér Skodát veszélyesen közlekedni, illetve a közlekedési magatartása során fékezésre, vagy irányváltoztatásra kényszerültek, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában