szonda

2020.01.17. 14:13

Finn módszerrel szűrtek ittas sofőröket a rendőrök Tatabányán

A rendőrök Tatabányán állítottak meg egy tehergépkocsit, akinek sofőrjét finn módszerrel ellenőriztek. Az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei január 16-án reggel Tatabányán, a Réhling Konrád úton finn ittas ellenőrzés hajtottak végre. Az ellenőrzés során megállítottak egy tehergépkocsit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért őt további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A komáromi rendőrök ugyanezen a napon délután Komáromban, a Tatai úton állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő helyi férfit. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda eredménye pozitív lett, ezért a rendőrkapitányságra előállították. Az egyenruhások az újabb mintavétel alapján, az 53 éves sofőr részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában