lábbelik

2020.01.15. 15:19

Apa és fia közösen loptak cipőket egy tokodi ház udvarából

Apa és fia közösen lopták el a cipőket egy tokodi családi ház udvarából, majd miután lebuktak beismerték a bűncselekmény elkövetését.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az 51 éves L. M. és 17 éves fia ellen. A gyanúsítottak 2019. október 11-én este egy tokodi családi ház udvaráról, a bejárati ajtó mellől cipőket loptak el. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, melynek során az elkövetőket azonosították és előállították a rendőrkapitányságra.

Apa és fia közösen lopta el a sportcipőket (Fotó: Police.hu)

Gyanúsítotti kihallgatásukon beismerték a bűncselekmény elkövetését, ellenük lopás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást. A cipők egy részét a nyomozók megtalálták és lefoglalták. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az illetékes ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában