károkozás

2019.12.23. 08:33

Kocsmában dulakodott az ittas nő, közmunkára ítélhetik viselkedése miatt

Az ittas állapotú nő a kocsmában hangoskodott és zavarta az ott szórakozó embereket, akik többször is figyelmeztették, hogy hagyja el a helyiséget.

Kemma.hu

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki egy kocsmában ittas állapotban hangoskodott és zavarta az ott lévők beszélgetését.

Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság a büntetlen előéletű nőt büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével közérdekű munka büntetésre ítélje.

A vádirat szerint egy Komárom-Esztergom megyei, Duna-menti kisközségben a vádlott nő május 16-án 21 óra 30 perc körül megjelent az egyik sörözőben, ahol ittas állapotban zavarta a vendégeket, beszélgetésükbe beleszólt, rángatta a szakállát az egyik vendégnek, bele akart harapni a pizzájába, és nem akarta, hogy az ott szórakozó emberek hazamenjenek. Majd amikor a sörözőt zárni akarták, a nő nem volt hajlandó a helyiséget elhagyni, hanem ledobta a hamutartót és az üres sörös dobozokat a földre, és szidta a pultost, hogy nem takarít rendesen.

A kocsmában tartózkodók közül többen rászóltak a nőre, hogy menjen haza, mert megengedhetetlen a viselkedése. Egy férfi ki akarta vezetni a nőt a karjánál fogva a helyiségből, erre a nő a lábával a bejárati ajtó üvegébe rúgott, amely ettől kitörött, majd az ajtóban maradó üveget a könyökével kiütötte. Ezután a nő a berendezési tárgyakat lökdöste, egy virágcserepet felrúgva összetört, és a székeket felborogatta. Emiatt két férfi a nőt lefogta, és a teraszra kísérte, közben a nő a lábával rugdosott, kiabált, trágár szavakkal szidalmazta és köpködte az ott tartózkodó személyeket. A nő erőszakos magatartásával 13 ezer forint kárt okozott a kocsma tulajdonosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában