figyeljenek oda

2019.08.07. 15:01

Útlezárások lesznek a komáromi autóstalálkozó miatt

Az idén 18. alkalommal megrendezendő Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál ideje alatt ismét útlezárásokra kell számítani Komáromban.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint idén is útlezárások lesznek érvényben Komáromban a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál ideje alatt. A felvonulás augusztus 10-én szombaton 12 órától veszi kezdetét. A felvonulás várhatóan másfél órán keresztül fog tartani, az útzárat várhatóan fél 3 magasságában oldják fel.

A felvonulás a Monostori Erőd, Komárom, Ácsi út (1-es számú főút) – Herkályi út – Városmajor utca – Igmándi út (13-as főút) – Török Ignác u. – Puskaporos – Mocsai út (8142-es) – Tatai út (8139-es) – Szabadság u. – Petőfi út (1-es főút) – Széchenyi út – Vásártér – Mocsai út – Puskaporosi út – Török Ignác út – Igmándi út (13-as főút) – Városmajor utca. – Herkályi út – 1-es számú főút – Komárom Monostori Erőd útvonalon lesz majd.

A lezárások útvonala
Fotó: Google Maps

Komárom bel- és külterületén ezen időszakban a felvonulással érintett utakat, azok keresztező- és bekötő útjait a rendőrség szakaszosan lezárja, továbbá a Rákóczi rakpart forgalmát szakaszosan korlátozza majd. A felvonuláson várhatóan 500 – 600 autó fog részt venni, így azok felsorakoztatása miatt 11 és 13 óra között a Török Ignác utca és a Puskaporosi utat is lezárják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában