vádemelés

2019.07.04. 17:30

Végzetes vonzerő Esztergomban: exe kocsiján tombolta ki magát a féltékeny nő

A nő nem bírta elviselni, hogy elhagyták. ezért volt szerelmének kocsiján és lakásán is tombolta ki magát. Az ügyészség szerint felfüggesztett börtönt érdemel.

Kemma.hu

Az Esztergomi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette, kétrendbeli rongálás vétsége és garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy szentendrei nővel szemben, aki nem tudott belenyugodni a szerelme elvesztésébe. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre és pénzbüntetésre ítélje, valamint az elkövetés eszközéül használt kést kobozza el.

Ahogy arról dr. Horváth Sándor, a megyei főügyészség helyettes szóvivője a Kemma.hu-t tájékoztatta, a vádlott nő és a sértett férfi között 2018. június végéig volt szerelmi viszony. Miután szakítottak, a nő nem tudta elfogadni a kapcsolat megszűnését. Az elkövető 2018. július 21-én Esztergomba utazott, mert megtudta, hogy a budapesti férfi Esztergomban van, és más nővel létesített kapcsolatot. Az utazáshoz engedély nélkül használta a munkáltatója gépkocsiját. A nő az Esztergomba érkezését követően a férfi utcán parkoló személygépkocsiját megrongálta úgy, hogy a karosszériába kézzel többször beleütött, majd egy késsel megszúrta és megkarcolta azt, miközben hangosan szitkozódott, és ordítozott. A nő a gépjárműben 388 ezer 429 forint kárt okozott.

A vádlott a rongálás közben telefonon felhívta a sértettet, felszólította, hogy menjen ki az utcára, majd a kést a földre dobta. A vádlott a helyszínen a sértettre akart támadni, meg akarta őt ütni, a sértett az ütéseket hárította. A vádlott ugyanezen a napon megjelent a sértett budapesti lakásában, oda – a sértettől korábban megszerzett kulccsal – bement, és ott több használati tárgyat és a falakat megrongálta úgy, hogy azokat összefirkálta, az étkezőasztalt megkarcolta, az egyik belső ajtót beszakította. A rongálással a lakásban okozott kár összesen 237 ezer 834 forint volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában