útinform

2019.04.03. 12:03

Videós helyzetjelentés a felmart M1-esről: araszoló kocsik Budapest felé

Az M1-es autópálya tatabányai szakaszán jóval lassabb haladásra kell számítani, mint egyébként.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

Az M1-es autópályán Tatabánya térségében az 54-es és a 61-s km között felújítják a burkolatot. Mindkét oldalon sávelhúzással biztosított a két-két sáv. A munka miatt a Hegyeshalom felé vezető oldalon az 56-os kilométernél lévő Tatabánya-Óváros csomópontot lezárták, itt a fel- és lehajtás nem lehetséges, emlékeztetett az Útinform. A Tatabányára tartók már jóval korábban a 39-es kilométernél lévő bicskei csomópontnál térjenek át az 1-es főútra, ahonnan elérhető a város, vagy az újvárosi csomópontig hajtsanak el.

Szerda délelőtt a Turulhoz vezető útról azt tapasztaltuk, hogy kisebb időszakokra bedugul az M1-es Győr felől, a Turul pihenő irányából. Érdemes számolni azzal, hogy pillanatok alatt belassul előttünk a forgalom, így tanácsos a szokásosnál nagyobb követési távolságot tartani.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, a 78-as kilométerszelvénynél Mocsa térségében geodéziai méréseket végeznek. A munkaterület mentén lassabb haladásra számítsanak. Ezen a szakaszon kedden halálos baleset is történt, amikor a munkák miatt megálló kamionba hátulról beleszaladt egy kisbusz.

Szintén az M1-esen Budapest felé, Tatabánya és Bicske között a 45-ös kilométerszelvényben Nagyegyháza térségében burkolatot javítanak. A munkaterület mentén megnövekedett a várakozó kocsisor hossza. Tatabánya térségében az 54-es és a 61-es kilométerszelvények között felújítják a burkolatot, az itt kialakított terelés is korlátozza a forgalmat, és Budapest felé több mint egy óra araszolásra készüljenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában