garázdaság

2019.04.04. 14:50

Közérdekű munkára ítélték a csokitojásokat összetörő örjöngő férfit

Összebalhézott egy vásárlóval a férfi egy tatabányai üzletben. Dühének az áru és vitapartnere méltósága látta kárát.

Kemma.hu

Forrás: shutterstock

Bíróság előtt felelhetett tettéért az a férfi, aki egy tatabányai üzletben összeveszett egy vásárlóval, majd dühét a csokitojásokon vezette le, és a vásárlót le is köpte.

Dr. Horváth Sándor, a megyei ügyészség helyettes szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy az elkövető négyszer volt büntetve, az elkövetett cselekmény garázdaság vétségének minősül, amely miatt a Tatabányai Járási Ügyészség a férfit április 4-én bíróság elé állította.

A Tatabányai Járásbíróság tájékoztatása szerint a férfit garázdaság vétsége miatt 108 órai közérdekű munkára ítélte a bíró. Az ítélet jogerős.

A férfi április 2-án délután egy tatabányai üzletben szóváltásba keveredett egy hölgy vásárlóval, melynek során hangosan ordibált és szidta a többi vásárlót. Ezt követően a vádlott leült a földre, majd felállt és egy Kinder tojásokkal teli polcot szándékosan eldöntött, közben üvöltözött. A polc ledöntése után a vádlott ismét leült egy dobozra, tovább üvöltözött, majd a hölgy közeledésére felállt és leköpte őt.

A vádlott által feldöntött polcon lévő termékekből 10 darab Kinder tojás összetört, így összesen 2 890 forint kár keletkezett.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában