házastársi erőszak

2019.04.23. 15:53

Kisbabával menekült a szomszédba a bántalmazott tatabányai nő

Többször is bántalmazta feleségét az a tatabányai férfi, aki ellen vádat emelt az ügyészség kapcsolati erőszak bűntette miatt. A nő legutóbb a szomszédhoz menekült át kisbabájukkal.

Kemma.hu

Többször is bántalmazta feleségét az a tatabányai férfi, aki ellen vádat emelt a Tatabányai Járási Ügyészség. A nő legutóbb a szomszédhoz menekült át babájával.

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Járási Ügyészség testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt kedden gyorsított eljárásban vádat emelt azzal a férfival szemben, aki feleségét többször bántalmazta közös otthonukban. A tárgyalás eredményére figyelemmel, mely szerint a vádlott és a sértett kibékültek, a sértett a férjének megbocsátott, valamint a felek családterápiára járnak, az ügyészség indítványt tett arra, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfit ne büntetésre, hanem próbára bocsátásra ítélje, amelynek időtartamára a pártfogó felügyeletét rendelje el.

Dr. Horváth Sándor, a megyei főügyészség helyettes szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta: a férfi január 6-án este a tatabányai közös otthonukban bántalmazta először házastársát. A férj anyagi helyzetükkel kapcsolatos vita során a hálószobában meglökte a nőt, aki az ágyra esett, ekkor a férfi egy alkalommal jobb tenyérrel megütötte arcának bal felét, majd a nyakánál fogva az ágyhoz szorította. Ezt követően a feleség védekezésül megrúgta őt, mire a férfi elengedte, majd egy alkalommal megrúgta még a nő lábát és távozott otthonukból. A feleség a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló, fejének zúzódásával járó sérülését szenvedte el.

Ezt követően február 13-án délután a tatabányai otthonukban a férfi ismét anyagi eredetű vita miatt bántalmazta a feleségét. A férfi a hálószobában egy alkalommal megharapta a nő jobb vállát, mire ő kiabálni kezdett. A férj erre megragadta a nő haját és annál fogva rángatta, mire az egyik rántás miatt a bántalmazott nő eldőlt és beverte a fejét az ágy támlájába. Ekkor a férfi elengedte a nő haját, aki felkapta 10 hónapos gyermekét és átszaladt a szomszédba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában