bukta

2019.02.16. 07:15

Hihetetlen, mit meg nem tett a sofőr, hogy szabályosnak tűnjön a kocsija

E. M. négy nap alatt kétszer is lebukott. Ugyanazzal a kocsival, ugyanabban a városban, ugyanúgy közúti ellenőrzésen... csak egy dolog változott közben.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

Befejezte a nyomozást és átadta az iratokat az ügyészségnek az Esztergomi Rendőrkapitányság annak a férfinek az ügyében, aki rendszámokkal trükközött. A helyi járőrök Esztergomban állították meg egy Suzukival közlekedő férfit január 25-én reggel. A sofőr az egyenruhásoknak nem tudta átadni a jogosítványát, mivel azzal nem is rendelkezett. És ezzel még csak elkezdődtek a gondok, amik miatt most főhet a feje.

Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi egy másik autóhoz tartozó rendszámot szerelt fel a járművére. E. M. elmondta a rendőröknek, hogy a jármű ki van vonva a forgalomból, de hogy közlekedhessen vele, rászerelte egy másik, szintén a tulajdonában lévő gépkocsi rendszámát. Nem volt ismeretlen a férfi az esztergomi rendőrök előtt, hiszen négy nappal korábban hasonló ügy kapcsán intézkedtek vele szemben. Akkor szintén egy másik járműhöz tartózó hatósági jelzést szerelt fel ugyanerre a gépkocsira és ugyancsak közúti ellenőrzés során derült erre fény.

A férfit a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!