követ dobott

2018.11.25. 08:52

Ügyészség előtt D. Lajos ügye, aki 1360 forintért támadott meg egy nőt

A férfi még nyáron, fényes nappal kővel megdobott és kirabolt egy nőt. A nyomozók befejezték az ügy feltárását és az ügyészség elé tárták a nyomozati anyagot.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 20 éves oroszlányi férfi ellen. A nyomozás vizsgálati szakaszában az Oroszlányi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, D. Lajos a gyanú szerint június 3-án kora délután rátámadt egy nőre Oroszlányban. Hátulról megdobta egy kővel, letépte a válláról a táskáját, majd elmenekült.

Ezzel a kővel dobta meg a nőt D. Lajos (Fotó: Police.hu)

Nem jutott azonban messzire, a helyszínre kiérkező járőrök nem messze, a bokrok között elbújva megtalálták és elfogták. A rendőrök a sértett táskáját, a közelben pedig szétszórva a benne lévő tárgyak, értékek nagy részét is megtalálták.

Ennyi pénzért megérte... (Fotó: police.hu)

A férfit előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. D. Lajost a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság június 6-án elrendelte a férfi letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!