röntgennel dolgoznak

2018.11.20. 19:28

Kamionokat ellenőriz a rendőrség ezeken a napokon Tatabányán

A külföldi kamionokat egy röntgennel vizsgálja át a rendőrség és az Adóhivatal. Az ellenőrzés jelentős hanghatásokkal jár az autópálya lehajtónál.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztálya és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal külföldi kamionokat ellenőriz két napig Tatabányán.

Körösné Bognár Viktória rendőr százados, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense tájékoztatása szerint a rendőrség a NAV munkatársaival együttműködve ellenőrzi a kamionokat november 20-án 19 órától november 22-én 19 óráig. A járműveket az M1-esről leterelik a Tatabánya, Szanatóriumi út 2. szám alatt található Autópálya alosztály parkolójába és a kamionok rakterét röntgenes műszerrel átvizsgálják. A kamionok ellenőrzése – a röntgen működése miatt– jelentős hanghatásokkal jár, ezért az ellenőrzés időszakában a lakosság megértését kérik.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában