baleset

2018.02.20. 20:31

Keresik a rendőrök a kerékpárost elsodró sofőrt

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

Január 26-án 2 óra körül a 10-es számú főút 60-as kilométerszelvényében személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt. Egy fiatal férfi Süttő és Lábatlan közötti lakott területen kívüli útszakaszon biciklizett Nyergesújfalu irányából Süttő felé, amikor megelőzte egy ismeretlen gyártmányú és típusú, ismeretlen sofőr által vezetett kamion. A vezető azonban nem tartott megfelelő oldaltávolságot a kerékpáros mellett, pótkocsija jobb hátsó része beleakadt a kerékpár kormányába, melynek következtében a kerékpáros elesett. A kamionos feltehetően nem észlelte a történteket, így megállás nélkül továbbközlekedett Neszmély irányába.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja mindazok jelentkezését, aki a balesetet látta és arról információval rendelkezik az hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

(Nyitókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!