vadgázolás

2017.11.16. 20:14

Halálos autóbaleset történt Vérteskethelynél

Két autó és egy kamion ütközött Vérteskethelynél. A balesetet egy úttestre ugró vad okozta. Két ember a helyszínen életét vesztette, egy súlyosan megsérült.

kemma.hu

Forrás: shutterstock

FRISS INFÓK: Gányai Balázs, a megyei rendőrkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Székesfehérvár felől közlekedő nyerges vontató ütött el egy szarvast, és lökött át a szemközti szemközti forgalmi sávba.

Ott az állaton áthajtott egy Győr felől érkező Suzuki, ami felborult és áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy másik nyerges vontatóval. A balesetben a Suzuki személygépkocsiban két fő a helyszínen életét vesztette, egy fő súlyosan sérült.


Csütörtök este feltételezhetően egy vad okozott balesetet Vétrteskethely térségében, a 81-es út 45. kilométerszelvényében. Két személyautó és egy kamion ütközött egymásnak. A balesetnek két halálos áldozata van – tudtuk meg a megyei katasztrófavédelem tájékoztatójából.

A kisbéri hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a rédei önkéntes tűzoltók pedig úton vannak. Az érintett sávot lezárták, a mentés idején félpályán halad a forgalom.

(Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!