pedofil?!

2017.11.22. 19:58

Dömösi gyerekmolesztálás: nyomoznak, hogy mi történhetett a játszótéren

Ártatlan férfit sebesített meg kisbaltával egy dömösi apa, miután gyereke azt mondta neki, valaki megfogdosta a játszótéren.

Kemma.hu

Ahogy arról beszámoltunk, az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést javasol annak a férfinek az ügyében, aki kisbaltával fenyegetett és sebesített meg egy férfit, akiről azt hitte: ő fogdosta gyerekét a játszótéren.

A Kemma.hu információi szerint nyomozás folyik az ügyben, hogy kiderüljön, pontosan mi is történhetett a játszótéren, illetve hogy ki lehetett a zaklató, illetve hogy tényleg molesztálásról van-e szó. A rendőrség annyit megerősített kérdésünkre, hogy büntetőeljárás keretében igyekszik tisztázni az eset körülményeit, de a nyomozás érdekeire hivatkozva többet nem mondtak.

A gyerekmolesztálás sajnos számos esetben látens, vagyis felderítetlen marad, mert az áldozatok nem mernek szólni, ugyanakkor a közelmúltban sajnos olyan eset is előfodult megyénkben, hogy erőszakot hazudott egy 15 éves lány, hogy elkerülhessen nevelőszüleitől.

Címkék#Dömös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!