féltékenység

2017.10.10. 08:20

Börtönbe kerülhet a naszályi férfi, aki a vita hevében lapockán szúrta feleségét

A megyei főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az 54 éves férfivel szemben, aki hátba szúrta feleségét.

kemma.hu

Forrás: shutterstock

A szúrás – a mellüreg megnyitásának reális lehetősége miatt – alkalmas volt életveszélyes sérülés okozására. A férfivel szemben a főügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta – tudtuk meg dr. Reszl Ildikó főügyésztől.

A házaspár Naszályon, egy családi házban éltek. A férj a börtönből való szabadulását követően úgy gondolta, hogy a távolléte alatt a felesége megcsalta őt, ezért közöttük gyakoriak voltak a veszekedések. Március 10-én, a reggeli órákban a házaspár szeszes italt fogyasztott, majd bevásároltak. Délután a férfi a konyhában főzött, közben alkoholt ivott, majd megcsörrent a felesége telefonja.

A férfi féltékenységből ezen feldühödött, és a sértett telefonját földhöz vágta, valamint fenyegető kijelentéseket tett. Az asszony mérgében szintén földhöz vágta a férfi telefonját, majd hátat fordított neki. Ekkor a férfi odalépett hozzá, és egy 13 centiméter pengehosszúságú késsel a bal lapocka alatt megszúrta. Az asszonyt ezt követően a kiérkező mentők kórházba szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában