jó hírek

2017.09.01. 18:13

Elgázolt kisfiú: Áron maga mesélte el, mire emlékszik a balesetből

Szerencsére nem szenvedett komoly sérülést a csütörtökön elgázolt bakonysárkányi kisfiú, akit a mentőhelikopter többek között koponya- és gerinctörés gyanújával szállított kórházba.

kemma.hu

Ahogy korábban beszámoltunk róla, csütörtök délután egy 7 éves kisfiút ütöttek el Bakonysárkányban. A kisgyermek az úttesten akart átszaladni, az autós pedig már nem tudott megállni a hirtelen felbukkanó gyerek előtt.

Nagy volt az ijedelem, hiszen a mentőhelikopter gerinc-, láb, kar- és koponyatörés gyanújával szállította Budapestre a gyermeket.

Áron már jól van, szerencsére semmije sem tört el

A kisfiú édesanyjától, Andreától megismertük a baleset pontos körülményeit. Kiderült, hogy Áron a vízcsapnál várakozó testvéréhez akart átszaladni, és bár körülnézett, mégsem vette észre a közeledő autót:

„Körülnéztem, először arra, amerre a napocska sütött, és utána rosszul láttam, ezért nem vettem észre az autót.Még egy nénit láttam, mielőtt elestem.”– mondta el Áron.

Az Országos Baleseti Központban megállapították, hogy szerencsére semmije sem tört el. A szállítás közben és a kórházban is éber kisfiú így mondta el a történteket:

„Emlékszem, a mentősök is jöttek, aztán nem láttam semmit, csak éreztem, hogy vérzik a fejem. A helikopterre is emlékszem, ki akartam nézni, de nem tudtam felülni.”

Édesanyjának azt is elmesélte, a kórházban hogyan fotózták le a lábát, hogyan zajlott a röntgent és a vérvétel. Örömmel mesélte azt is, hogy az intenzív osztályon mindenki kedves volt vele, de a legmegnyugtatóbb mégis az volt a kisfiúnak, mikor az az anyukája megérkezett.

Áron azóta kikerült az intenzív osztályról, könnyű sérültként kezelik, anyukája pedig elmondta, hogy kisfia már jól van és nagyon szeretne hazamenni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában