9 éve

2017.09.04. 14:30

Még mindig köztünk jár a sárberki csecsemőgyilkos

Egész Tatabányát megrázta, amikor 2008. szeptember 4-én egy halott kisbabát találtak Sárberekben. A gyilkos azóta sincs meg...

Sz. A.

Kilenc éve bujkál az a nő (vagy férfi), aki megfojtott egy újszülöttet és testét Sárberekben, a lakótelepen rejtette el. Az orvosszakértő szerint a baba egészségesen, néhány nappal korábban született.

Ahogy annak idején a 24 Óra írt az esetről, kutyasétáltatás helyett talált rá az élettelen testre egy helybéli. A környékbeliek először azt hitték, megint csak valami rongálás történt, aztán mindenki megdöbbent, amikor kiderült: csecsemőgyilkosság történt.

Részlet a 24 Óra 2008-as cikkéből

Az akkori Komárom-Esztergom megyei rendőrfőkapitány félmillió forintos nyomravezetői díjat is felajánlott annak, aki segít elkapni a gyilkost, de a nyomozás eddig nem vezetett eredményre.

Most sem késő szólni

Az ügyet még nem zárta le a rendőrség. Ha van olyan, aki annak idején félelemből vagy más okból nem mondott el mindent a rendőrségnek, még megteheti. Hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!