Időjárás

2023.01.21. 08:30

Továbbra is hóra számíthatunk Komárom-Esztergomban

A havazás marad, de van, ahol eső esik majd.

Kemma.hu

Január harmadik hétvégéjén kimutatta foga fehérjét Tél tábornok - lássuk, mire számíthatunk a következő napokban, a koponyeg.hu segítségével.

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte elszórtan lehet szitálás, vagy hószállingózás, délután aztán dél, délkelet felől többfelé lehet vegyes halmazállapotú csapadék. Az északkeleti szél megélénkül. 0 és +5 Celsius fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap délkelet felől újabb csapadéktömb érkezik. Délelőtt többfelé várható csapadék: a Dunántúlon inkább havazás, máshol vegyesen lehet eső, havas eső, hó. Délután kelet, délkelet felől csökken a felhőzet. +3 Celsius fok körüli értékeket mérhetünk. Élénk marad az északkeleti szél.

Hétfőn délnyugaton a borult égből többfelé várható eső. Az ország északkeleti felén ugyanakkor változóan felhős lesz az ég, némi napsütés is lehet. 2 és 9 Celsius fok közé enyhül a levegő.

Kedden marad időjárásunk kettős jellege: délnyugaton további esők lehetnek, míg északkeleten akár többórás napsütés is esélyes. +5 fok körül változik a maximum.

Szerdán borult, párás időre van kilátás. Elszórtan szitálás, havas eső, néhol hószállingózás előfordulhat. 0 és +5 Celsius fok közé csökken a hőmérséklet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!