Viszlát!

2022.02.28. 19:05

Havazással búcsúzott a tél (videók)

Február utolsó napján még megmutatta magát egy kicsit tél: megyénk több pontján is szerény havazással búcsúzott.

Kemma.hu

Tatán délelőtt és délután is esett egy kis hó

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Szűr Annamária

A meteorológiai tavaszig már csak egyet kell aludni, de ma még megmutatta magát kicsit a tél. Ahogy a Köpönyeg előrejelzése is ígérte, hózáporok tarkították a napot. Tatán, Tatabányán és Bajon is havazott valamelyest. Az Útinform prognózisa szerint egyébként hétfőn késő estig főként a Dunántúlon még előfordulhat havazás, hózápor, amelyből estébe nyúlóan a délnyugati, nyugati megyékben lepel-2 centiméter körüli hóréteg kialakulhat. Dobogókő térségében is esett a hó, ott meg is maradt az út mentén, valamint a turistaháznál, csakúgy, mint Tardos környékén. 

Olvasónk, Huzl Mónika meg is örökítette a baji hózáport:

@kemma_hu Nálatok is havazással búcsúzott a tél? (Olvasónk, Huzl Mónika felvétele) #kemma_hu #foryouba #nekedbe #fy #havazás ♬ Goodbye My Love (Live) - DEMIS ROUSSOS

Az előrejelzések szerint kedden a többórás napsütés mellett a keleti tájakon ugyan megnövekszik a fátyolfelhőzet, de csapadék ebből már nem alakul ki, ugyanakkor gyakran lesz élénk lesz északkeleti szél. A fagyos reggelt követően délutánra 4 és 9 fok közé melegszik a levegő.

Nálatok is esett a hó? Meg is maradt? Várjuk fotóitokat, videóitokat a [email protected] mailcímre, a település megjelölésével!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!