kommentháború

2018.01.15. 12:19

Nem hagyta magát a 18 éves sofőr, aki az árokban kötött ki

Sok negatív kritika érte az ifjú sofőrt, aki Smartjával az árokban kötött ki a hétvégén. A fiatalember regált a hozzászólásokra.

kemma.hu

A sofőr is megsérült a balesetben

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szombaton Tátról Bajna felé tartott az a Smart, ami egy íves kanyarban megcsúszott, majd az út menti vízelvezető árokban kötött ki. Csak az autó 18 éves sofőrje sérült meg a balesetben.

A Facebookon sok kritikus hozzászólás érkezett, főleg a fiatal sofőröket és azok vezetési stílusát illetően, de volt olyan kommentelő, aki a szülőket tette felelőssé.

„Ha egy szülő ilyen felépítésű kocsit ad a gyermeke feneke alá, az felér egy gyilkossággal. Rutintalan, fiatal, bohém gyerekek, akik az ilyen autókban olyan védtelenek, mintha motoron ülnének” – írta egyik olvasónk.

Az érintett mag is olvasta a kommenteket, sőt reagált is rájuk. Megírta, hogy a balesethez kiérkező rendőrök és a helyiek megerősítették, hogy az adott szakaszon igen gyakoriak a balesetek, és kiemelték, hogy az autó típusánk köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj.

A fiatalember azt is megjegyezte, hogy be volt kötve, az időjárás miatt a megengedett sebességhatár alatt haladt, így szerencsére olyan minimálisan sérült, hogy saját lábán ment be a baleseti osztályra, ahol a belső sérülés lehetőségét zárták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!