frizura

2017.11.22. 12:08

Így lehet mosolyt csalni 140 gyerek arcára

Négy éve indult el a nemes kezdeményezés Kurucz Erika és Kurucz Ágnes fodrászoknak köszönhetően, az úgynevezett Jótékonysági Hajvágás. Legutóbb Komáromban jótékonykodtak.

Nagy T.

A minap tizenhat hajmester több mint 140 gyermek arcára varázsolt ismét mosolyt a Petőfi Sándor Művelődési Házban. A rendezvényt Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans Kft. ügyvezetője nyitotta meg, aki egyben köszönetet mondott mindazoknak, akiknek segítségével létrejöhetett ez az esemény, melyet megtisztelt jelenlétével Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője, Turi Bálint alpolgármester és Barta László, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató megyei igazgatója is.

Czunyiné dr. Bertalan Judit köszöntőjében kiemelte, hogy sokkal több van emögött a kezdeményezés mögött, mint ami látszik.

– Látszik az adománygyűjtés, látszik a decemberi gálaműsor, látszik a mostani hajvágási akció is, azonban ezek mögött ki kell emelni azt a sok időt, energiát és munkát, ami mutatja, hogy nemcsak ezekben az órákban és napokban, hanem minden nap fordítanak időt a Segítő Jóbarátok és Barátaik arra, hogy gondolkodjanak és keressék a további lehetőségeket. Köszönet illet mindenkit, akik idejüket és erejüket nem kímélve megszervezték ezt a jótékonysági napot is – hangsúlyozta.

Kurucz Erika elmondta, hogy összehívták a fodrász barátaikat és a Segítő Jóbarátokat, ennek köszönhetően jött létre ez az úgynevezett gyereknap. – A jótékonysági napon a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató a megyénkben élő, a vér szerinti családjuk nélkül lakásotthonban vagy nevelőszülőknél nevelkedő gyerekek frizuráját készítettük el – emelte ki a főszervező. A divatos hajkoronák elkészítése mellett büfével, csillámtetoválással, arc- és körömfestéssel, valamint kreatív sarokkal is várták a fiatalokat.

Az önkormányzatnak köszönhetően mindenki kapott egy csomagot is teli finomságokkal, emellett a jó szándékú felajánlóknak köszönhetően sok ajándékkal és élménnyel térhettek haza a gyerekek, akik nagyon örültek a kezdeményezésnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!