Vihar

2017.07.27. 12:28

Kidőlt fát akartak eltávolítani, rájuk hívták a rendőröket

A viharos időjárás sok kellemetlenséget okozhat, de a tatabányai férfi nem is gondolta, hogy jó szándéka ellenére így pórul jár egy kidőlt fa miatt.

kemma.hu

A vihar miatt egy fa dőlt a Gyémánt fürdő alatti kavicsos útra, s elzárta az utat, így megakadályozva egy családot, hogy használják az utat a garázsuktól a kertig. Végül jóhiszeműen úgy döntöttek, nem hívnak szakembert, nem zavarják őket olyan üggyel, amit ők is megoldhatnak.

Nekikezdtek a kidőlt fa eltávolításának, de nemsokára két rendőr érkezett, akik az alábbi lakossági bejelentést kapták: „illegális fakitermelés folyik a helyszínen”. Szerencsére sikerült tisztázni a helyzetet, így a rendőrök megköszönték a munkájukat a katasztrófavédelem nevében, s folytatódhatott a kidőlt fa eltávolítása.

A tatabányai férfi az eset után azt írta, aki legközelebb hasonlóra vállalkozna, inkább, először inkább értesítse a hatóságokat a félreértések elkerülése végett.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!