vasúti kedvezmény

2017.08.18. 10:04

Fél áron vonatozhatunk a virágkarneválra

Kedvezményes jegyeket biztosít a MÁV a Debreceni Virágkarneválra utazóknak, ahol a két esztergomi remekmű, a Szent Koronát és a pásztorjelenetet ábrázoló virágkompozíció is megtekinthető.

kemma.hu

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV az augusztus 18-tól 20-ig tartó Debreceni Virágkarneválra utazóknak bármely belföldi vasútállomásról Debrecenbe. A kedvezmény csak a másodosztályú kocsikra vehető igénybe, az utazást legkorábban augusztus 17-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, augusztus 21-én éjfélig be kell fejezni.

Ne felejtse el a bélyegzőt!

Fontos, hogy az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt visszautazás előtt a rendezvény helyszínén lebélyegezték. Augusztus 18-án és 19-én este fél nyolctól nyolc óráig a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadnál (eső esetén a Kölcsey Központnál), augusztus 20-án 7 órától 12 óráig a Kossuth téren, a szökőkúttal szemben lévő információs pavilonnál, továbbá ugyancsak augusztus 20-án 13 órától este nyolcig a Nagyerdei Stadion előtti rendezvénytéren, a jegyvásárlási pontnál lehetséges bélyegzés.

További információ a MÁV honlapján olvasható.

A karneválon megyei alkotások is megtekinthetők: Esztergomból két virágkocsi is elindult szerdán, amelyeket előtte Erdő Péter bíboros áldott meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!