szívmelengető történet

2017.12.12. 14:39

Csoda a Facebookon: megtalálta testvére az örökbefogadott Mártit

Nagyon szépen köszönöm, ez nektek köszönhető – mondta Márti, akinek történetét a Kemma.hu írta meg először másfél hónapja: az örökbefogadott asszony a testvérét kereste a Facebook-on.

Szűr Annamária

A Kemma.hu írta meg először Nagy Zoltánné Márti történetét: az asszony a Facebookon kezdte el keresni a testvérét, miután ő a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyámhivatalnál indított származás megismerése céljából eljárást, és ezzel kapcsolatban Mártinak is nyilatkoznia kellett.

– Tegnap írt rám – árulta el Márti, aki először el sem hitte, hogy végre megtörtént a csoda, és megtalálta őt a nővére. – Már kezdtem feladni – tette hozzá, és pesszimizmusa nem is volt alaptalan, ugyanis, mint ahogy a nővérétől megtudta, hiába próbáltak mindketten kapcsolatban lépni a másikkal, a hivataloknál falakba ütköztek.

Márti története igazi csoda

Aztán a Kemma.hu megírta Márti történetét, miszerint keresi a nővérét.

– Nagyon szépen köszönöm, ezt ti indítottátok el, te indítottad el – fogalmazott meghatódva Nagy Zoltánné Márti, aki, ha minden jól megy, a hét végén már találkozik is most 40 éves, nála 4 évvel idősebb nővérével, akivel az életük abból szempontból mindenképp egyformán alakult, hogy mindkettejüknek három lánya van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!