játssz és nyerj!

2017.10.27. 06:54

Állati fotóverseny: legyen a te kedvenced a sztár!

Keressük a megye legcukibb vagy épp legmókásabb házi kedvenceit. Nincs más dolgod, mint felölteni róla egy fotót (akár veled közösen), és gyűjteni a lájkokat.

kemma.hu

Kutya, macska, teknős, hörcsög, pagagáj, degu... mindegyik tündéri valamiért, és ezt most meg is mutathatják állatfotóversenyünkben. Az első három, legtöbb szavazatot gyűjtő pályázó értékes nyereményekkel gazdagodik.

A játékban csak Komárom-Esztergom megyei lakosok vehetnek részt, kizárólag saját állatról készített képpel. Képeket beküldeni az alábbi űrlap kitöltésével lehet, a játék teljes ideje alatt, a szavazás lezárásáig (november 24. 12.00). A házi kedvenccel készített szelfikkel, közös fotókkal is lehet nevezni a versenyre.


A játékra IDE kattintva tudtok nevezni.


Nyeremények:

  • 1. helyezett: 1 órás kültéri gazdis fotózás 20 képpel (Hári Bernadett Fotó), teljes kutyakozmetika (Summer kutyaszalon), 15 ezer forintos vásárlási utalvány (Centrum-Pet Kisállateledel és Felszerelési Áruház)
  • 2. helyezett:5 ezer forintos vásárlási utalvány (Centrum-Pet Kisállateledel és Felszerelési Áruház) valamint 4 ezer forintos vásárlási utalvány (Fisch Kft. Díszállat és Horgász Szaküzlet)
  • 3. helyezett: 50 %-os kupon a Summer kutyaszalonba, 6 ezer forintos vásárlási utalvány (Fisch Kft. Díszállat és Horgász Szaküzlet)
  • A verseny támogatói

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!