meghívás

2018.01.20. 08:29

Komáromi fiatalok is részt vettek az elegáns álarcosbálon

Komáromi fiatalok báloztak Székesfehérváron. A farsang jegyében a meghívottaknak kötelező volt álarcot hozniuk magukkal a mulatságra.

K. D.

A komáromi DIVISZ tagjait is meghívták Székesfehérvárra, a januári diákbálra

A komáromi Diák­önkormányzatok Városi Szövetségének (DiViSz) tagjai is részt vettek azon a bálon, amelyet Székesfehérvár különböző iskoláiba járó diákoknak szerveztek. A fiatalok a hagyományoknak megfelelő módon, elegáns körülmények között szórakoztak a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent István-termében január közepén.

A komáromi diákok jól érezték magukat a fehérvári bálban

Az este igazán a gyerekeknek szólt, hiszen a programot a városi diáktanács közreműködésével, véleményük figyelembevételével szervezték.

Ifjú hölgyek és urak hosszú sora várakozott türelemmel a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház bejáratánál. A Városi Diákbálra érkező elegáns fiatalok természetesen nem felejtették otthon a meghívóban előírt álarcokat sem. A középiskolások számára a farsangi időszakot nyitó bált immár negyedik alkalommal rendezték meg Székesfehérváron. Idén a 2017-ben Arany Dobverő díjat nyert 21 gramm zenekar nyitotta a programot. A Fehérvár Hangja-győztes Ferenczy-Nagy Boglárka vezetésével megalapozták az est jó hangulatát.

Az ünnepélyes megnyitón Mészáros Attila alpolgármester és Nagy Boglárka, a városi diáktanács elnöke köszöntötte a vendégeket. Mészáros Attila örömét fejezte ki, hogy nagyon népszerű a rendezvény. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az idei évben olyan nagy volt az érdeklődés, hogy az értékesíthető jegyek többszörösére lett volna igény.

Az alpolgármester köszönetet mondott a fiataloknak a szervezésben vállalt szerepért, a bálon való jelenlétükért. Mint mondta, a nagy érdeklődés és a bálon megjelenők hitelessé teszik e rendezvény jelenét és jövőjét. Megnyitóbeszéde végén külön köszöntötte a Városi Diákbál középiskolás vendégeit, akik a Diáktanács meghívására Komáromból és Nyíregyházáról érkeztek.

Az ünnepélyes megnyitót követően a Székesfehérvári Diáktanács tagjai palotást táncoltak, majd a Grease című nagy sikerű film slágerére készített koreográfiával az ötvenes évek amerikai középiskoláinak hangulatát idézték fel, nagy sikert aratva a nézők körében.

A komáromi DiViSz tagjai elmondásuk alapján nagyon jól érezték magukat a bálban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!