természetes szépség

2018.01.23. 11:13

Dalt írtak Palvin Barbarának az esztergomi fiatalok

Dalban fejezték ki a legkeresettebb magyar modell iránti hódolatukat a Rosetti Str. nevű, elektronikus zenében utazó esztergomi formáció tagjai.

kemma.hu

A Szabó Márton és Balogh „The Bogen” Olivér alkotta zenekar első dala a Natural Beauty című szerzemény, amelyet a srácok Palvin Barbarának írtak.

– Amennyire sajtóból megismertük, szimpatikus nekünk Barbi, és persze egy gyönyörű lány, de nem vagyunk megrögzött rajongók. Az utóbbi időben sok támadás érte, mert állítólag sokakkal kavar, ezért gondoltuk, hogy ilyen formában védelmünkbe vesszük, mivel szerintünk inkább arra kellene koncentrálni, hogy van egy elragadó magyar lány, aki világhírre tett szert szépségével, és ezrek, vagy akár milliók számára feltette a térképre Magyarországot. A magánélete meg legyen az övé – idézi a srácok gondolatait az Infoesztergom.hu.

A szöveg szándékosan készült angolul, mivel Barbara is jól beszéli a nyelvet, valamint azért, mert világszerte vannak rajongói a magyar modellnek. Márton és Olivér egy illusztrációs videót is készítettek a dalhoz, és azt tervezik, hogy hódolatuk jeléül eljuttatják a klipet Palvin Barbarának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!