segíteni jó!

2017.12.31. 10:59

Az ország legjószívűbb benzinkutasa angyalként segít a rászorulóknak

Jeszenszky Tibor évek óta szervez gyűjtést minden karácsonykor a rászoruló családok számára. Idén azonban már a nyáron elkezdte kiosztani az adományokat, és azóta sem állt le.

kemma.hu

Tatabánya angyalai

Forrás: Facebook/Tatabányai Angyalok

Fotó: Helm Csilla

A Kemma.hu mutatta be szeptemberben az ország legjószívűbb benzinkutasát, Jeszenszky Tibort, aki tűzifával, tartós élelmiszerrel, ruhákkal és játékokkal igyekszik szebbé tenni a rászorulók mindennapjait.

Cikkünk meg is tette a hatását: Tibort azóta is egyre többen és többen keresik meg – mint mondta, szinte csak az adományozók jelentkeztek nála, de szerencsére eljutnak azokhoz, akiknek szükségük van a segítségre.

Azóta Tatabányai Angyalok „fedőnéven” egy egész csapat sorakozott fel mögé. Segítettek a tokodi gázrobbanás károsultjainak, jótékonysági bulit szerveztek, és hogy nem csak kétlábúak számíthatnak rájuk, arra a legjobb példa az a jótékonysági focimeccs lehet, amelyet az Angyalok a TFCE-vel közösen szerveztek, és amelynek bevételével a tatabányai ebrendészeti telep árva lakóit támogatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!