hála

2017.08.24. 10:50

Így mondott köszönetet a mentősöknek az újraélesztett néni

A komáromi mentősöknek és a beteg fiának hála sikerült megmenteni Krisztina nénit, aki felépülése után elment a mentőállomásra köszönetet mondani a hősöknek.

kemma.hu

A komáromi mentősök mentették meg Krisztina nénit

Forrás: Komáromi Mentőállomás

Június 19-én, éjjel 2 órakor újraélesztéshez riasztották a komáromi esetkocsit. A helyszínre érkező mentősök folytatták a hölgy fia által már megkezdett mellkaskompressziót, aminek köszönhetően sikerült megmenteni a néni életét, akit a tatbányai kórház sürgősségi osztályára szállítottak.

2 hónap elteltével a felépült Krisztina néni, fiával, Tamással ment el megköszönni a hős mentősök munkáját. Ahogy erről közösségi oldalukon beszámoltak, igazán meghatotta őket a látogatás:

A mentősök fenti posztjukban is hangsúlyozzák, hogy a sikeres életmentések nagy százalékban a laikusok által már megkezdett beavatkozásnak köszönhetőek, ebben az esetben Tamásnak!

Borítókép: Dr. Proczeller Tamásné (Krisztina néni), Proczeller Tamás, Tiba Gábor mentőtiszt, Zámbó Viktor mentőápoló, Sárközi Attila mentőgépkocsi vezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!