örömhírek

2017.08.21. 13:30

Ezt látni kell: már integetni is tud a kis Ábris! – Videó

Béry-Januskó Ábris, az SMA-s szárligeti kisfiú, az ország szuperhőse ismét hatalmas lépést tett a javulás útján, a belgiumi kezelésről pedig remek hírekkel tértek haza édesanyjával, Flórával.

Sz. Sz.

Ábris harcol, és nyerésre áll

Forrás: BJAbris Fight for life

Ábrist talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen a szárligeti kis beteget már az egész ország ismeri, szereti és egy emberként szorít, hogy a Belgiumban folyó kezelés a legjobb eredményt hozza. Ábris már a negyedik Spinraza-injekción is túl van, ahonnan ismét vidáman, mosolygósan tért haza édesanyjával, Flórával, aki az alábbi videóval örvendeztette meg Facebook-közösségüket:

Ennek alapján a belga kezelés a legjobb úton halad, hiszen a kisfiú szépen használja a kezét, integet, és mosolyog, mint mindig. Csupa életöröm ez a kisember, ráadásul édesanyjának hála más SMA-s gyermekek előtt is lehetőség nyílik a javulásra, hiszem ahogy arról korábban már beszámoltunk, új alapítvány létrehozásán fáradozik. Ezt legutóbbi bejegyzésében meg is erősítette, miszerint a tervek hamarosan valósággá válhatnak, hiszen egy lengyel konferenciára is meghívták őket:

Továbbra is nyomon követjük Ábrisék történetét, a jövőbeni jótékonysági rendezvényekről pedig a kisfiú Facebook-oldalán informálódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!