Programsorozat

2024.06.22. 08:09

Színes programokkal zajlott a Fenntarthatósági Hét a Bridgestone-ban

A Bridgestone számára kiemelt jelentőséggel bír a fenntarthatóság, valamint az, hogy ez minél több területen megjelenjen – a vállalat működésétől kezdve, a gyártott abroncsokon át, egészen az egyéni, személyes tettekig. Ennek szellemiségében a vállalat idén is megrendezte a Fenntarthatósági Hetet május 20–24. között.

Kemma.hu

A Bridgestone záróünnepségen díjazta az E8 Hősöket

Forrás: Bridgestone Tatabánya Kft.

A Bridgestone Tatabánya gyárában a programsorozat ezúttal a vállalatcsoport a fenntartható jövő megvalósítására fókuszáló E8 kötelezettségvállalásának értékire épült. A tematikus hét változatos, színes aktivitásokkal várta a kollégákat.

A fenntarthatósági kvízen mindenki tesztelhette tudását a témában, a „Hogy csináljuk fenntarthatóan?” edukációs sorozat keretében pedig a hét minden napján olyan tippekkel találkozhattak a kollégák, melyek segítségével bármely háztartás fenntarthatóbbá válhat.

Bridgestone Tatabánya Kft.
A kollégák dönthették el, melyik helyi ügyet támogassa adományával a vállalat
Forrás: Bridgestone Tatabánya Kft.

Az E8 kötelezettségvállalás értékeihez kapcsolódó E8 bingó aktivitásaiban részt vevő kollégák E8 Hősökké válhattak, valamint a fenntarthatóság témájához kapcsolódott idén a „Szavazz egy jó ügyért!” kampány is. Az évek óta futó, már hagyománnyá vált program keretében a kollégák dönthetik el szavazataikkal, hogy melyik helyi, jó ügyet támogassa adományával a vállalat.

A Bridgestone záróünnepségen díjazta az E8 Hősöket, valamint az eseményen adták át az adományt a kollégák által megszavazott szervezetnek, a Száz Völgy Természetvédelmi Egyesületnek is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!