Konferencia

2023.02.03. 14:35

Az agrárium változásai

Az Agrárium 2023 konferenciát március 21-én rendezik meg Kecskeméten, a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban.

Mórocz K.

Számos, különböző földterület, így szántó is szerepel a kínálatban

Forrás: Feol.hu

Fotó: Pesti Tamás

A konferencia arra törekszik, hogy kézzelfogható, gyakorlatban is jól alkalmazható információkat és magyarázatokat nyújtson, és ezzel hozzájárulhasson ahhoz, hogy a szektor szereplői a nehéz gazdasági és piaci környezetben is eredményes és jövedelmező gazdálkodási döntéseket hozhassanak. Az őstermelőknek, családi gazdálkodóknak, egyéni és társas vállalkozásoknak egyaránt hasznos ismeretekkel szolgálhat. Részletesen foglalkozik az élelmiszeripart, a kereskedelmet, az inputpiacokat és a mezőgazdasági gépesítést érintő kérdésekkel is. A konferencián az államigazgatási, a vállalati-üzleti, a banki és a szakmai-érdekképviseleti szféra meghatározó döntéshozói vesznek részt, és nyújtanak első kézből tájékoztatást az érdeklődőknek. 

Hallhatják majd többek között Nagy István agrárminisztert, Feldman Zsolt államtitkárt, Friedrich László intézetigazgatót (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem) és Győrffy Balázst, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnökét. A kiemelt témák között szerepel például az egységes agrártámogatási kérelmek benyújtásával kapcsolatos változások, az új vidékfejlesztési támogatások és pályázatok, valamint a 300 milliárd forintos állami földértékesítési program, a földszabályozási újdonságok és a leghatékonyabb agrárgazdasági lehetőségek az energiaválság ellen. Fontos információ, hogy a konferenciát online nem rendezik meg, felvétel sem készül, így utólagos megtekintésre nincs lehetőség.

 

Címkék#konferencia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!