Oktatás

2023.01.26. 17:18

Nyílt napokra várják az érdeklődőket az Edutus Egyetemen

Az Edutus Egyetem ebben az évben is meghirdeti nyílt napjait. Budapesten és Tatabányán is várják az érdeklődőket.

M. K.

Forrás: beküldött

Nem csak a tanárok tartanak tájékoztatókat, a hallgatóktól is lehet kérdezni az egyetemi életről. Február 1-jén délelőtt 10 órától Tatabányán az A épületben, a Stúdium téren, 2-án pedig a Budapesti Tagozaton Villányi út 11-13. lesz nyílt nap.

Némethné dr. Gál Andrea rektor tartja a köszöntőt és az általános tájékoztatót a megyeszékhelyen. Megtudtuk tőle, hogy a következő kérdésekre kaphatnak válaszokat illetve részletes tájékoztatást a leendő felvételizők: Hogyan változtak a felvételi szabályok általánosságban és konkrétan az Edutus Egyetemen? Hogyan válasszanak a jelentkezők a képzések közül. Miért jó a felsőoktatási duális képzés? Hogyan lehet akár egy év alatt mesterdiplomát szerezni? Hogyan segíti az egyetem a tanulmányok finanszírozását, mit tartalmaz a Pegazus Program? Milyen lehetőségei vannak az Erasmus+ program keretében a külföldi tanulásnak és szakmai gyakorlatnak? Mi mindent nyújt az egyetem Sportolói Programja? 

Vigh László PhD tudományos és nemzetközi rektor-helyettes mutatja be, mit tartalmaznak a gazdasági alapképzések - a Gazdálkodási és menedzsment alapszak, a Kereskedelem és marketing alapszak, valamint a műszaki alapképzések - Műszaki menedzser alapszak, Mechatronikai mérnök alapszak. 

A résztvevők megtekinthetik az egyetem műszaki laboratóriumait és a Passzív Házat.  Lesz Edutus Kvíz játék is, nyereményekkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!