Váltás

2023.01.19. 18:40

Kiderült, hogy mi lesz a most bezárt kisbéri Kincsem Wellness Hotelből

Új tulajdonosa van a kiséri Kincsem Wellness Hotelnek. Úgy tudjuk megszűnik a wellness és az étterem is, az épület pedig teljesen új funkciót fog kapni.

G. D. V.

A Kincsem 2000 óta, családi vállalkozásban működött

Forrás: kincsemwellnesshotel.hu

Mint arról korábban beszámoltunk: a kisbéri Kincsem Wellness Hotel végleg bezárta kapuit a látogatók előtt január 6-án. Erről Imre Károly szállodavezető adott hírt az élményközpont közösségi oldalán. Most megtudtuk, egészen új jövő vár a létesítményre. Információnk szerint teljesen átalakítják az épületet: munkásszálló lesz belőle, a wellnesst és a medencét is beépítik, illetve megszűnik az étterem. 

A szálloda 2000-ben nyitott, azóta családi vállalkozásként üzemelt. Imre Károly a Kemma.hu-nak elmondta, hogy az elmúlt évek nagyon nem tettek jót a szállodának. 
− A Covid alatt 14 hónapig zárva voltunk. Még ki sem lábaltunk belőle, de már a növekvő energiaárakkal kellett megküzdenünk. Végül a család döntése volt, hogy ebben a kiszámíthatatlan helyzeten nem visszük tovább a szállodát − árulta el a volt tulajdonos, aki a másik két hotelétől is megvált. Az egyik a Velencei-tónál, a másik pedig Győr-Moson-Sopronban működött. 

− Nehéz döntés volt, hiszen mi építettük a szállodát. Szinte a gyerekünk volt. De sajnos egyre jobban arra megy a szállodaipar, hogy akkora árakat kellene elkérnünk a vendégektől, amit már a legtöbben nem tudnak kifizetni. Így még azelőtt akartuk befejezni, hogy csődbe menjünk − utalt a szankciós energiaválság hatásaira.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!