Döntés

2023.01.03. 11:29

Bezár a kisbéri Kincsem Wellness Hotel

A 2000-ben nyitott Kincsem a vendégeknek és a dolgozóinak is köszönetet mondott a bezárás előtt.

Sz. D. K.

A Kincsem 2000 óta, családi vállalkozásban működött

Forrás: kincsemwellnesshotel.hu

A kisbéri Kincsem Wellness Hotel végleg bezárja kapuit a látogatók előtt január 6-án − adta hírül Imre Károly szállodavezető, az élményközpont közösségi oldalán. Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter egyébként épp a minap jelentette ki, hogy „a 2023-as év a folytatódó háború és a szankciós energiaválság második éve. Több veszély fenyeget bennünket, mint bármikor korábban. A kialakult háborús helyzet és a brüsszeli szankciók következményei veszélyt jelentenek a magyar családokra, a magyar gazdaságra és a magyar munkahelyekre”.

Friss hír, hogy összesen 44 milliárd forint energiatámogatást nyújt a kormány a tízezer lakos feletti településeknek, Komárom-Esztergomban pedig hat város részesül a forrásból.

A Kincsem a Facebook-posztjában kiemelte, hogy a hotel vezetősége mindent megtett annak érdekében, hogy a szálloda tovább működhessen, munkát és megélhetést biztosítva számos család számára, de sajnos a jelenlegi energiaválság a szálloda bezárását eredményezte. 

Végül köszönetet mondtak minden vendégüknek, akik jelenlétükkel hozzájárultak a wellness hotel eddigi fennmaradásához és működéséhez, továbbá segítő családtagjaiknak, barátaiknak és lelkes személyzetüknek, akik segítették a szálloda vendégeinek minél szélesebb körű kiszolgálását. A hotel 2000-ben nyitotta meg kapuit, azóta családi vállalkozásként működik. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!