Bővülnek

2022.03.06. 16:47

400 millióból épített új központot Tatabányán az ASG

Az 1000 négyzetméteres létesítménnyel fejlődhet a nagykereskedelmi tevékenység, a modern bemutatóteremmel pedig egy kiskereskedelmi egységet nyithat meg a cég.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

Új központot létesített Tatabányán az ASG Szerelvény Kft. A 400 millió forintos fejlesztésről a profitline.hu számolt be nemrégiben. Az 1000 négyzetméteres dózsakerti létesítménnyel egyszerre fejlődhet a cég nagykereskedelmi tevékenysége, míg az épületben helyet kapó modern bemutatóterem egy épületgépészettel foglalkozó kiskereskedelmi egység megnyitását is lehetővé teszi. Az üzlet kínálatában a legmodernebb technológiájú kazánok, szivattyúk és szolár rendszerek, valamint a víz-, gáz- és fűtésszerelés anyagai szerepelnek majd.

Az ASG az új telephellyel a cég bérelt raktárak és irodák helyett saját ingatlanba költözhetett. A város önkormányzatától vásárolt telek pedig még egy hasonló nagyságú csarnok felépítésére ad lehetőséget. Mint arról Károlyi Zoltán ügyvezető tájékoztatott, a fejlesztéssel a vállalkozás 10-ről 15 főre növelte a létszámát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!