jó példa

2021.11.19. 09:00

Fákat ültetetett az esztergomi Kirchoff

Kilencven munkatársával több mint 1700 facsemete ültetésében vett részt az esztergomi Kirchhoff Automotive gyáregység.

Pöltl Zoltán

A Pilisi Parkerdő Pilisszentkereszti Erdészete területén végzett munkával a vállalat dolgozói az erdészeti szakemberek irányításával kocsánytalan tölgyekkel dolgoztak. A két cég közös természetvédelmi akció kapcsán Körtvélyessy Géza, a Kirchhoff Hungária Kft. adminisztratív területekért felelős ügyvezető igazgatója elmondta: „Büszkeséggel tölt el, hogy a társadalmi ügyek iránt elkötelezett munkavállalók alkotják a Kirchhoff Hungária csapatát.

Külön öröm látni, amikor a kollégák elhivatottan, szenvedéllyel állnak ki egy-egy jó ügyért, és munkatársaikat is bevonják a felelősségvállalásba! A jövőben is igyekszünk olyan projekteket szervezni, amelyekkel a jövőbe fektetünk.” Dr. Csépányi Péter, a Pilisi Parkerdő vezérigazgató-helyettese jó példának említette a Kirchhoffot, mely a klímaváltozáshoz való alkalmazkodással így hozzájárul az erdő hosszú távú megmaradásának biztosításához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!