megrendelés

2021.10.08. 15:10

Több mint 1 milliárdért szállít az esztergomi Neuzer elektromos bringákat a Postának

Az uniós közbeszerzési közlöny szerint az esztergomi Neuzer Kft. nyerte a Magyar Posta által kiírt tendert.

Kemma.hu

A postás még ebben a hónapban kiviszi az ügyfeleknek az éves banki költségeket listázó értesítéseket

Forrás: Illusztráció/magyarnemzet.hu/Teknős Miklós

A közlöny szerint ajánlatkérő szerződésben 1704 darab pedelec rendszerű, elektromos rásegítésű kerékpárra tart igényt a Magyar Posta Zrt. Ebből az alapmennyiség 1193 darab, az opciós mennyiség 511 darab lesz majd. Utóbbi annyit jelent, hogy a későbbiek során a Magyar Posta eldönti, igényt tart-e a fennmaradó 511 darab biciklire, ugyanis számára a vételi jog lehívási kötelezettséget nem jelent.

A pályázatot az esztergomi bicikligyár nyerte el, amely összesen 1 milliárd 28 millió 875 ezer 200 forintos ajánlatot adott a fenti mennyiségre. Egy bicikli így 603 ezer 800 forintra jön ki. A felek már szerződést is kötöttek a gyártásra.

A gyárnak olyan bicikliket kell készíteni, amelyek élettartama legalább hat év legyen. Egy bicikli menetkész saját tömege nem lehet több, mint 50 kilogramm. és legnagyobb teljesítménye 250 Watt lesz. bringák posta tervei szerint évente egyenként 6000-6500 kilométert futnának majd, és legalább 25 kilométert legyenek képes megtenni egy töltéssel, vegyes utakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!