Magyarország Szépe

2024.06.23. 07:19

Egyedül nevelte fel az édesanyja, most a legszebb magyar lány lehet

A komáromi Mocsári Dóra is esélyes a Magyarország Szépe címre, hiszen bekerült a legszebbek közé a fináléba. Ott a Jákob Zoli vezette zsűri dönti majd el, kinek a fejére kerül a korona.

Kemma.hu

Hamarosan eldől, hogy a 22 éves Mocsári Dóra lesz-e Magyarország Szépe, a komáromi lány is bejutott ugyanis a június 23-i döntőbe. Mint elárulta, már indult a versenyen korábban is, de akkor mentálisan nem állt készen. Most már igen, és ezt szeretné is megmutatni. Az pedig már a Jákob Zoli vezette zsűrin fog múlni, hogy ez ér-e majd szépségkirálynői koronát. 

A komáromi Mocsári Dóra is esélyes a Magyarország Szépe címre, hiszen bekerült a legszebbek közé a fináléba. Ott a Jákob Zoli vezette zsűri dönti majd el, kinek a fejére kerül a korona.
Mocsári Dóra a Magyarország Szépe verseny döntőjében újra Jákob Zoliék előtt bizonyíthat
Fotó: Debreczeni Zita / Forrás: Beküldött

A barna szépség a belbecsre is odafigyel. Angolul felsőfokon beszél, az idén diplomázik az Óbudai Egyetemen, mellette pedig gazdasági kontrollerként dolgozik. Dóra példaképe az édesanyja, aki egyedül nevelte fel és a testvérét.

– Az anyai szeretet mellett rengeteg élettapasztalatot adott át nekünk, amiből folyamatosan építkezhetek – árulta el a komáromi döntős, aki szeret főzni, a takarítás pedig egyenesen megnyugtatja. Ezek mellett az éneklés és a kutyatréing is közel áll a szívéhez, de foglalkoztatja a mentális egészség és annak megőrzése is. 

– Nyitott és pozitív személyiség vagyok. Kulcsfontosságú elem az életemben a kitűzött céljaim megvalósítása, ugyanis ezt tartom fejlődésem alapkövének. Fontosnak tartom, hogy a testi és lelki problémáink gyökereit feltárjuk, és ne csak tűzoltással kezeljük. 

Szívügyem, hogy segítsek a nőknek a szorongás felvállalásában és kezelésében. 

– árulta el a bemutatkozásában.

A Miss World Hungary - Magyarország Szépe versenyzői a közelmúltban Balatonfüreden jártak, itt volt ugyanis a felkészítő táboruk a fináléra. Mint arról testvérlapunk, a Veol.hu beszámolt, a tehetségüket is megmutatták itt a lányok. Dóri énekes produkcióval készült a Miss Talent megméretésre a zsűrinek. 

– Idén jó erős mezőny gyűlt össze, szépek a lányok. Most olyan alverseny volt, melyen smink és frizura nélkül jelentek meg, így lehetett látni, hogy természetesen mennyire szépek, mondta Rogán-Gaál Cecília a verseny egyik igazgatója. Társa, Sarka Kata elárulta: olyan győztest keresnek, aki magabiztos, van személyisége, ugyanakkor alázatos, akivel könnyű együtt dolgozni és a világversenyen méltón képviseli Magyarországot.

Jákob Zoliékon múlik a komáromi szépség sorsa

A zsűriben ott lesz Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművész, Debreczeni Zita modell, Hajas László mesterfodrász is, az ítészek elnöke pedig a műkörömkirályként és Nagy Ő-ként ismertté vált Jákob Zoli lesz. 

A fináléban a zsűri szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző elnyeri a Miss World Hungary-címet és a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn. Idén is lesz közönségszavazás, lehet voksolni a legszebbnek ítélt versenyzőre. Újdonság, hogy a műsor előtt már egy héttel elindult a szavazás határon innen és túl. Egy számról maximum ötven szavazat küldhető, a nézők választottját közönségdíjjal jutalmazzák majd. És hogy mikor? A Magyarország Szépe című gálaműsort június 23-án este, 18:45-től élőben láthatják a nézők a Duna Televízó csatornáján. A győztes versenyző egy éven át a Miss World Hungary cím birtokosa lesz és lehetőséget kap Magyarország képviseletére a Miss World világversenyen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában